top of page
Contact

Praktijkdagen zijn woensdag en (deels) vrijdag. 

 

Voor het maken van een afspraak of vragen ben ik het beste te bereiken via de mail en whatsapp. Je krijgt dan binnen 48 uur antwoord. Word je liever gebeld, geef dan je telefoonnummer en zeg erbij dat je voorkeur hebt om gebeld te worden. Dan bel ik je terug.

Nynke van der Hoek

nynkevanderhoek@pm.me

06 41306772

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een afspraak begint met een kort gesprek om af te stemmen op jouw vragen of behoefte van dat moment. Het kan daar bij blijven of we gaan ergens dieper op in. Meestal ontstaat een combinatie van gesprek en energetisch werk.

 

Tijdens een energetische behandeling nodig ik je uit om met een wakker bewustzijn je ervaringen te volgen. Zo kom je in contact met de wijsheid van je lichaam en met antwoorden en inzichten van binnenuit. Behandelingen en counseling gaan daarom het beste samen.

 

Een lichaamsgerichte behandeling gaat over de kleding heen. Je trekt alleen je schoenen uit en doet zaken zoals sieraden en riem af. Het is fijn om wat loszittende kleding te dragen.

De eerste afspraak

De eerste afspraak bestaat uit een gesprek over de reden van je komst, de voorgeschiedenis van je vraag en of er dingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Meestal is dit in combinatie met een korte behandeling. Voor de eerste afspraak stuur ik je een intakeformulier. Als je dat van tevoren invult kan ik me beter voorbereiden op je komst. Het is niet verplicht om dat te doen.

Vanuit de beroepsvereniging werk ik met een behandelovereenkomst en houd ik een cliëntendossier bij. Hier staat de meest essentiële informatie in en het geeft continuïteit in de behandeling.

 

Zelfzorg na afloop

Een consult brengt je dichter bij je gevoel. Je kunt na afloop meer openheid en sensitiviteit ervaren. Of je bent nog geraakt door een ervaring en daardoor wat emotioneler dan normaal. Het is fijn om na een afspraak niet meteen iets ‘te moeten’. Plan wat tijd in zonder afspraken (bijvoorbeeld een dagdeel) zodat ervaringen kunnen integreren.

Drink ook wat extra water.

Contact: Tekst
logo's beroepsverenigingen 297 x 100.png

Bentismaheerd 210, 9736 EM Groningen

Kvk: 70840806

Btw id: NL001432776B75

CONTACT     Tel: 06 41306772;     Mail: nynkevanderhoek@pm.me

 

Aangesloten bij

VIV Nederland     RBCZ     Kwaliteitstherapeuten

Nynke van der Hoek
Praktijk voor energetische begeleiding

bottom of page