top of page

Energetisch werk

Diep en subtiel lichaamswerk

Alles om ons heen en wat we zijn is een vorm van energie, in allerlei verschillende vormen. Onze gedachten en emoties hebben een energetische vorm in een hogere trilling, ons lichaam en vaste materie zijn energie in een lagere trilling. Energetisch staan we in verbinding met elkaar en met onze omgeving. Op dezelfde manier staan onze gedachten, gevoelens en ons lichaam met elkaar in verbinding en hebben deze invloed op ons welzijn.

Energetisch werk is een vorm van diep lichaamswerk. Het maakt gebruik van energiepunten en -banen op en rond het lichaam, met fysieke en emotionele verbanden. Door spanning en stress kan energie vast gaan zitten of zich ophopen rond bepaalde punten, waardoor de doorstroom van energie vermindert. Zachte aanraking met de handen of vingertoppen activeert deze punten. Hiermee ontstaat ruimte om wat spanning los te laten. Een energiebehandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen en ondersteunt het (her)vinden van balans.

Bij energetische begeleiding begeleid ik je met oefeningen, aanraking en woorden bij het doorvoelen van wat ervaringen voor je betekenen. Dat brengt je in contact met de wijsheid van je lichaam, van waaruit je bij authentieke antwoorden en inzichten kunt komen. Vaak ontstaat inzicht in hoe je omgaat met levensprocessen. Vanuit voelen kan een richting komen voor een ontwikkeling die nu goed is om te gaan.

IMG-20200508-WA0011.jpg
Energetisch werk: Over
logo's beroepsverenigingen 297 x 100.png

Bentismaheerd 210, 9736 EM Groningen

Kvk: 70840806

Btw id: NL001432776B75

CONTACT     Tel: 06 41306772;     Mail: nynkevanderhoek@pm.me

 

Aangesloten bij

VIV Nederland     RBCZ     Kwaliteitstherapeuten

Nynke van der Hoek
Praktijk voor energetische begeleiding

bottom of page