Even voorstellen

Nynke van der Hoek

image00008_edited_edited.jpg

Mijn eigen weg begon in het vrouwenwerk (sociaal cultureel werk). Dit werkveld heeft een lange geschiedenis van empowerment, veerkrachtige community's en begeleiden met eigen ervaring. Die uitgangspunten ben ik met me mee blijven dragen in het welzijnswerk.

 

Meestal werk ik zowel op organisatorisch niveau en als trainer of begeleider. Daar heeft me verrijkt met inzicht in de context waarin begeleiders werken.

 

Inspiratie komt nu vanuit de herstelvisie: leren leven met kwetsbaarheid, groeien door dingen tegen te komen in het leven, jezelf leren dragen, je menselijkheid helemaal omarmen en begeleiden zonder oplossingsgerichte houding. Dit krijgt vorm in individuele begeleiding en bij Sedna Herstelacademie. 

 

Mijn kennis en ervaring liggen op het gebied van psychosociale vragen. Ik ben andragoog (pedagogiek richting levenslang leren) en ben opgeleid in het werken met meditatie en energie. Ik werk veel met mensen die van nature de neiging hebben om meer af te stemmen op anderen dan op zichzelf. Dat kunnen mensen zijn die zelf begeleider zijn. Anderen hebben een onrustige en onveilige basis die impact heeft op het dagelijks leven. Vaak gaan die twee dingen samen.

 

Opleidingen
            ▪ Andragogie (master pedagogiek richting levenslang leren) – Rijksuniversiteit Groningen
            ▪ Management in Zorg en Welzijn – Hanzehogeschool
            ▪ Spirituele psychologie – ISSP
            ▪ Energetische therapie – Instituut CAM
            ▪ Existential Wellbeing – Universiteit Leuven
            ▪ Overige scholing / bijscholing op gebied van: mindfulness en meditatie; holistic pulsing; polariteitsmassage; zingevingsvragen; nonduale therapie en focusing.

 
 
logo's beroepsverenigingen 297 x 100.png

Bentismaheerd 210, 9736 EM Groningen

Edanz: van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Kvk: 70840806

Btw id: NL001432776B75

CONTACT     Tel: 06 41306772;     Mail: nynkevanderhoek@pm.me

 

Aangesloten bij

VIV Nederland     RBCZ     Kwaliteitstherapeuten

Nynke van der Hoek
Praktijk voor integratieve begeleiding