top of page

Training

Training voor persoonlijke ontwikkeling en voor mensen die met mensen werken.

IMG_20190722_133257_edited.jpg

Nonduale oefengroep

Dialoog en meditatie

In de nonduale oefengroep onderzoek je je relatie met nonduale kwaliteiten (zijnskwaliteiten). Wat is jouw favoriete manier van in de wereld staan en ernaar te kijken? Welke ervaringen zijn mogelijk als je contact maakt met wat zich onder de dagelijkse flow van emoties en gevoelens beweegt? Het werken met deze zijnskwaliteiten is diepgaand helend. Het kan een bewustzijnsverandering ondersteunen die ook verdiepend is als je al veel hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Per bijeenkomst werken we vanuit een hoofdstuk uit het boek Nonduale Therapie van Georgi Johnson. Dat doen we met ervaringsgerichte dialoog en meditatie.

Herstelacademie

Terug in balans na ontwrichtende ervaringen

Begin 2021 startte Sedna Herstelacademie, een plek om na ontwrichtende ervaringen of grote veranderingen weer terug in balans te komen. 
Een herstelacademie biedt een creatieve, veilige, verdiepende en vrije ruimte om te onderzoeken waar je staat, wie jij bent en wat wezenlijk voor je is in deze fase van je leven. Iedereen bij een herstelacademie begrijpt uit eigen ervaring ervaring in wat voor proces je zit. We werken met meditatie, lichaamsgerichte en creatieve werkvormen, uitwisselen van kennis en ervaring, schrijfopdrachten en meer.  
Sedna Herstelacademie bij centrum Edanz staat open voor iedereen die soms vastloopt in de hectiek van de samenleving. Voor iedereen die het nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen en die verlangt naar verdieping in persoonlijke groei. Een aantal activiteiten zijn kosteloos, voor een aantal dingen geldt de strippenkaart van Edanz.

filip-mroz-zK049OFP4uI-unsplash.jpg
IMG_20200803_182812.jpg

Herstelgericht begeleiden

Begeleiden met eigen ervaring

Bij herstelgerichte begeleiding ligt de focus op het opbouwen van een nieuwe toekomst en leren leven met kwetsbaarheid. Herstel is niet gericht op het behalen van doelen. Er is vrije ruimte: ruimte om de innerlijke vrijheid te ontwikkelen om je eigen proces vorm te geven. Het uitwisselen van ervaringen, jezelf leren dragen en gelijkwaardigheid zijn daar belangrijke factoren in.
In de training Herstelgericht Begeleiden leer je om deze vrije ruimte te faciliteren. Je leert je eigen levenservaring in te zetten en om zelfhulp te begeleiden. Je krijgt inzicht in het verschil tussen oplossingsgericht en krachtgericht werken en leert het proces ondersteunen waarin mensen zichzelf gaan dragen. In die laatste bijeenkomst maken we daarvoor een verbinding met herstel, nondualiteit en lichaamsgerichte methodes.
De training Herstelgericht Begeleiden start een paar keer vanuit Sedna Herstelacademie.

Training: Diensten
Training: Tekst
logo's beroepsverenigingen 297 x 100.png

Bentismaheerd 210, 9736 EM Groningen

Kvk: 70840806

Btw id: NL001432776B75

CONTACT     Tel: 06 41306772;     Mail: nynkevanderhoek@pm.me

 

Aangesloten bij

VIV Nederland     RBCZ     Kwaliteitstherapeuten

Nynke van der Hoek
Praktijk voor energetische begeleiding

bottom of page